Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Σάββατο, 21 Μαρτίου 2015

Dragon Ball Z: Οι τρεις Σούπερ Σάγιαν


Πλοκή

Ο πανίσχυρος υπολογιστής του Δόκτορα Γκέρο συνέχισε να παράγει ανδροειδή, τα οποία έχουν σαν στόχο ύπαρξης την καταστροφή του Σονγκόκου. Έτσι, τα Γ-14 και Γ-15 θα εμφανιστούν ξαφνικά στην πόλη και θα επιτεθούν στον Σάγιαν. Ο Σονγκόκου θα απομακρυνθεί από την πόλη και θα προσπαθήσει να αντιμετωπίσει τους τρεις εχθρούς του, καθώς στην πορεία θα προστεθεί και το ανδροειδές Γ-13. Στο πλευρό του θα σταθεί ο Γκόχαν, ο Πίκολο, ο Τρανκς, ο Κρίλιν και ο Βετζέτα. Θα καταφέρουν να κερδίσουν τα δημιουργήματα του σατανικού επιστήμονα;

ΧαρακτήρεςΓ-13: Είναι το πιο δυνατό από τα ανδροειδή. Φοράει ένα καπέλο που έχει το σύμβολο του Στρατού της Κόκκινης Κορδέλας και το βασικό του όπλο είναι μια πανίσχυρη κόκκινη ακτίνα. Αν ρουφήξει ορισμένα μικροκυκλώματα των  Γ-14 και Γ-15 μεταμορφώνεται σ’ένα τέρας με κόκκινα μαλλιά και μπλε δέρμα.Γ-14: Δεν έχει κάποια ιδιαίτερη ικανότητα πέρα από το να σκανάρει και να προβλέπει τις ενέργειες των εχθρών του. Έχει γαλάζιο δέρμα και εμφανίζεται στην ταινία ήδη από το ξεκίνημά της.Γ-15: Αυτό το ανδροειδές μοιάζει με κοντό παιδάκι. Φαίνεται άκακο, αλλά στην πραγματικότητα είναι αρκετά δυνατό. Είναι φοβερά γρήγορο, ενώ το παπιγιόν που φοράει φέρει τα χαρακτηριστικά του Στρατού της Κόκκινης Κορδέλας. Στα χέρια του κρατάει ένα μικρό φλασκί που το πίνει πότε πότε και παίρνει περισσότερη δύναμη.
Σονγκόκου: Είναι ο λόγος που δημιουργούνται τα ανδροειδή και επιτίθενται στην πόλη. Καλείται στο τέλος να αντιμετωπίσει το μεταμορφωμένο Γ-13 και να χρησιμοποιήσει όλες του τις δυνάμεις για να έχει πιθανότητες να κερδίσει.  

Επισκόπηση

Η ταινία «Οι τρεις Σούπερ Σάγιαν» πραγματοποίησε το ντεμπούτο της το 1992 και έχει διάρκεια περίπου 45 λεπτών. Είναι ένα φιλμ που κατακλύζεται από έντονη δράση από την αρχή μέχρι το τέλος, καθώς υπάρχουν διαρκώς μάχες μεταξύ των χαρακτήρων. Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα χρονικά κενά στην πλοκή, όπως το γεγονός ότι ο Σονγκόκου και οι φίλοι του είναι πιο αδύναμοι από το τελικό μπλε ανδροειδές παρά το γεγονός ότι η ταινία τοποθετείται χρονικά στην εποχή της εμφάνισης του πανίσχυρου Σελ. Πάραυτα, τα ανδροειδή κλέβουν την παράσταση!