Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2015

Έρχεται η συνέχεια της σειράς Shining


Η Sega κατέθεσε το εμπορικό της σήμα για το βιντεοπαιχνίδι «Shining Seed» στις 28 Ιανουαρίου, ενώ στις 10 Φεβρουαρίου ανακοινώθηκε επισήμως στο κοινό.

Το πρώτο παιχνίδι της σειράς «Shining» κυκλοφόρησε το μακρινό 1991 με τον τίτλο «Shining in the Darkness». Το πιο πρόσφατο βιντεοπαιχνίδι αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του για το Playstation 3 τον φετινό Δεκέμβρη.

Η συγκεκριμένη σειρά ανήκει στην κατηγορία των RPG και είναι από τους τίτλους της ιαπωνικής εταιρείας που συνεχίζει εδώ και χρόνια να προσφέρει έντονες συγκινήσεις στους απανταχού παίκτες. Οι τίτλοι που έχουν βγει μάλιστα ξεπερνούν τους 30, ενώ το «Shining Hearts» το 2010 οδήγησε στη δημιουργία της σειράς άνιμε «ShiningHearts: Shiawase no Pan».