Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015

Ξεκίνησε web-σειρά βασισμένη στο πασίγνωστο «Dragon Ball»


Το 2009, έκανε πρεμιέρα το έκτρωμα «Dragon Ball Evolution», βασισμένο στο γνωστό μάνγκα του Akira Toriyama «Dragon Ball». Η ταινία κατάφερε να ξεπεράσει τα 57 εκατομμύρια σε εισπράξεις παγκοσμίως αλλά όπως ήταν αναμενόμενο, τόσο οι κριτικοί κινηματογράφου όσο και οι φανς την έβαλαν στην μαύρη λίστα με τις πιο αποτυχημένες κινηματογραφικές μεταφορές.

Η ομάδα του Roboto Underdog, χωρίς να έχει τα απαραίτητα δικαιώματα, είχε σκοπό να αλλάξει αυτή την εικόνα και ξεκίνησε την δικιά της web-σειρά, με τίτλο «Dragon Ball Ζ: Light of Hope». Η σειρά βασίζεται στο τηλεοπτικό arc «History of Trunks», όπου βλέπουμε τους Gohan και Trunks να έρχονται αντιμέτωποι με τα Ανδροειδή 17 & 18. Σήμερα η ομάδα δημοσίευσε το πρώτο επεισόδιο το οποίο μπορείτε να δείτε και εσείς στην συνέχεια.

Μπορεί η σειρά να χρηματοδοτείται από τους φανς, αλλά το αποτέλεσμα είναι άκρως εντυπωσιακό. Ελπίζουμε να δούμε και άλλα επεισόδια σύντομα!