Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Πέμπτη, 29 Ιανουαρίου 2015

Νέε πληροφορίες για το Dragon BallXenoverse game


   Στο φετινό 10ο τεύχος του Shueisha's Weekly Shonen Jump αποκαλύπτεται ένας νέος χαρακτήρας για το καινούριο βιντεοπαιχνίδι της σειράς Dragon Ball, «Dragon BallXenoverse game». Ο Domigura φαίνεται να κινείται στις σκιές των δύο ανταγωνιστών, Μίρα και Τόγουα, χωρίς όμως να αποκαλύπτεται η πραγματική του ταυτότητα.

   Το βιντεοπαιχνίδι θα κυκλοφορήσεις στην Ιαπωνία στις 5 Φεβρουαρίου 2015 για τις ακόλουθες κονσόλες: PlayStation 4, PlayStation 3, Xbox Oneand Xbox 360. Στην Αμερική θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στις 24 του ίδιου μήνα και στην Ευρώπη στις 27 Φεβρουαρίου.

   Η exclusive έκδοση του παιχνιδιού στην Αμερική θα περιέχει το κουστούμι μάχη του στρατιώτη Φρίζερ και αποκλειστικά τον χαρακτήρα Super Saiyan IV Βετζέτα. Στην Ιαπωνία η αντίστοιχη έκδοση θα περιέχει τον κωδικό για το κατέβασμα του Jaco the Galactic Patrolman, χαρακτήρα του Ακίρα Τοριγιάμα από τον μάνγκα της σειράς. Παράλληλα, θα προσφέρει και κωδικό για τον εξοπλισμό του Χελωνοτζίνι , μία κάρτα μάχης του Τρανκς:Xeno για το παιχνίδι Dragon Ball Heroes και τέλος έναν ακόμα κωδικό για την απόκτηση του ίδιου χαρακτήρα στο Dragon Ball Z Dokkan Battle για smartphone.