Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Κυριακή, 12 Οκτωβρίου 2014

Νέο μάνγκα από τους δημιουργούς τουThe Drops of God


Στο 46ο τεύχος του περιοδικού Kodansha's Morning ανακοινώθηκε την Πέμπτη (9/10/2014) ότι οι δημιουργοί του Kami no Shizuku (The Drops of God), Ταντάσι Άγκι και Σου Οκιμότο, θα ξεκινήσουν μία νέα σειρά μάνγκα που θα ακούει στο όνομα Kaitō Levain (Phantom Thief Levain). Η σειρά θα ξεκινήσει από το επόμενο τεύχος του περιοδικού.

Το μάνγκα καταπιάνεται με ληστές που είναι φαντάσματα και κλέβουν κρασί. Το περιοδικό δημοσίευσε και μια σύντομη περίληψη ώστε να προϊδεάσει το κοινό:

Ένα θρυλικό μπουκάλι με κρασί έχει πέσει στα χέρια ορισμένων επενδυτών που δεν αγαπάνε το κρασί. Υπήρχε όμως και μια ομάδα ανθρώπων που ήθελε αυτό το μπουκάλι... Είναι απλώς μια ομήγυρη ληστών ή μήπως ανήκουν στους απελευθερωτές του κρασιού;Το δίδυμο τελείωσε το The Drops of God τον Ιούνιο και ο τελευταίος τόμος (44ος), κυκλοφόρησε τον Ιούλιο. To συγκεκριμένο έργο των δύο Ιαπώνων κέρδισε σημαντική φήμη στη Βόρειο Αμερική, ενώ κατά τη διάρκεια της κυκλοφορίας του  κατάφερε να προωθήσει τις πωλήσεις του κρασιού και να μυήσει τους αναγνώστες στην ιστορία του. Έχει επίσης τιμηθεί από το γαλλικό περιοδικό που ασχολείται με τον οίνο La Revue du vin de France, το οποίο παρέδωσε στο δίδυμο το πιο σημαντικό βραβείο που έχει, ενώ Οι Σταγόνες του Θεού παρουσιάστηκαν κι από τους New York Times στη στήλη τους που φέρει το όνομα Dining and Wine.

Τέλος, το 2009 πραγματοποίησε το ντεμπούτο της στην ιαπωνική αγορά και μία live-action σειρά.