Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2014

Δύο νέα μάνγκα για τη σειρά Pokemon


Σύμφωνα με πληροφορίες στη στήλη Shogakukan στο μηνιαίο περιοδικό του CoroCoro Comic στο τεύχος Οκτωβρίου θα υπάρχουν δύο πρόλογοι για δύο καινούριες σειρές μάνγκα του Pokemon. Ο σχεδιαστής μάνγκα Σίνγκο Χάτα έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας αυτό το δύσκολο εγχείρημα. Είναι μάλιστα η πρώτη φορά που δύο σειρές με το ίδιο περίπου θέμα θα βρίσκονται δίπλα – δίπλα στις σελίδες του CoroCoro Comic.

Οι τίτλοι των νέων δημιουργημάτων θα είναι: Omega Ruby Kurenai-ki Jōnetsu και Alpha Sapphire Ai-ki Eichi. Η πλοκή τους θα σχετίζεται με την  ιστορία του Ομέγκα και του Άλφα, δύο αδερφών που προσπαθούν να πιάσουν το Groudon και το Kyogre αντίστοιχα. 

Πέρα από τα μάνγκα, θα πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μπει στην τελική ευθεία η επανακυκλοφορία των Pokémon Ruby και Pokémon Sapphire για το Nintendo 3DS, που είχαν κυκλοφορήσει για πρώτη φορά για το Game Boy Advance το 2003. Θα λανσαριστούν επισήμως στην αγορά στις 28 Νοεμβρίου για την Ευρώπη και επτά μέρες νωρίτερα για την Ιαπωνία, Βόρειο Αμερική και την Αυστραλία.