Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Νέα ταινία Dragon Ball Z


Στο περιοδικό Shueisha στο τεύχος Σεπτεμβρίου ανακοινώθηκε ότι την άνοιξη του 2015 θα ντεμπουτάρει η νέα ταινία της γνωστής σειράς άνιμε Dragon Ball Z. Ο δημιουργός του μάνγκα, Ακίρα Τοριγιάμα, θα είναι υπεύθυνος για τη δημιουργία των χαρακτήρων και του σεναρίου.

Ο Ιάπωνας καλλιτέχνης με δηλώσεις του που παραχώρησε στο περιοδικό επιβεβαίωσε τις φήμες που έλεγαν ότι η υπόθεση του έργου θα είναι καινούρια όπως άλλωστε έγινε και στο πρόσφατο Dragon Ball Z: Battle of Gods. Παράλληλα, δήλωσε ότι έχει ξεκινήσει να δουλεύει σκληρά για τη δημιουργία των χαρακτήρων τονίζοντας ότι θα υπάρχουν πολλές σκηνές δράσεις, αλλά και χιούμορ, ώστε η ταινία να γίνει όσο το δυνατόν πιο ξεκαρδιστική.

Ο Τοριγιάμα φρόντισε να προσθέσει ότι ακόμα και ο εκδότης του πρώτου μάνγκα που δημιούργησε του έδωσε συγχαρητήρια για τα τωρινά του σχέδια, παρότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος προβαίνει σπανίως σε ανάλογες δηλώσεις. Κλείνοντας, προέτρεψε τους οπαδούς της σειράς να περιμένουν με ανυπομονησία το τελικό αποτέλεσμα, το οποίο θα αξίζει σίγουρα την προσοχή τους.