Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Παρασκευή, 5 Σεπτεμβρίου 2014

Bayonetta 2

Bayonetta 2
Nintendo μέσω ενός νέου Nintendo Direct video ανακοίνωσε ότι το sequel του Bayonettaθα κυκλοφορήσει στην Ευρώπη στις 24 Οκτωβρίου (την ίδια μέρα που ο τίτλος θα εμφανιστεί και στην αμερικανική αγορά). Μάλιστα, ο ιαπωνικός κολοσσός του gaming αποκάλυψε ότι θα στα καταστήματα θα κάνουν την εμφάνιση τους τρεις διαφορετικές εκδόσεις του παιχνιδιού (η μία εξ’ αυτών είναι μάλιστα αποκλειστική για την ευρωπαϊκή αγορά).
H πρώτη έκδοση θα είναι η απλή basic version του παιχνιδιού, η οποία θα στοιχίζει περίπου 30 λίρες Αγγλίας. Ωστόσο, οι gamers μπορούν να πληρώσουν 10 λίρες παραπάνωκαι να αποκτήσουν το Bayonetta 2 Double Pack, το οποίο εκτός από το sequel περιλαμβάνει μία remastered έκδοση του πρώτου Bayonetta για τo Wii U. Η τρίτη έκδοση, διαθέτει και τον πιο «συλλεκτικό χαρακτήρα» από τις τρεις, καθώς θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στην Ευρώπη σε 15.000 μόλις αντίτυπα. H Bayonetta 2 First Print Edition όπως θα ονομάζεται, πρόκειται να προσφέρει στους φανατικούς φίλους του παιχνιδιού ένα πολυτελές art bookκαι τα δύο παιχνίδια σε μία καταπληκτική hardcover συσκευασία που σίγουρα θα ικανοποιήσει και με το παραπάνω τους φανατικούς φίλους της σειράς. Στο sequel του γνωστού τίτλου η Bayonetta ταξιδεύει στα βάθη της κολάσεως για να σώσει την ψυχή της Jeanne, η οποία έχει παγιδευτεί από τις δυνάμεις του σκότους.
 Bayonetta2_1
Το Bayonetta 2 αναμένεται να μην διαθέτει μεγάλες διαφορές σε επίπεδο gameplay με το πρώτο τίτλο της σειράς, καθώς και εδώ ακολουθείται το ίδιο κλασικό action hack ‘n slash στυλ παιχνιδιούΗ Nintendo μαζί με την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας, έδωσε στη δημοσιότητα και ένα νέο gameplay trailer, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε παρακάτω…