Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τρίτη, 26 Αυγούστου 2014

Pokken Tournament


Η Pokemon Company, η οποία διαχειρίζεται το εξαιρετικά προσοδοφόρο Pokemon franchise ανακοίνωσε σήμερα το Pokken Tournament, ένα 3D two-player fighting game που θα κυκλοφορήσει το 2015 αποκλειστικά στα arcades της Ιαπωνίας και το οποίο ουσιαστικά θα συνενώνει τον κόσμο του Pokemon με το σύμπαν του Tekken!

Την ανάπτυξη του εν λόγω φιλόδοξου project έχει αναλάβει η Namco Bandai, όπου σύμφωνα με τον producer Katsuhiro Harada, το Pokken Tournament αναμένεται να τραβήξει την προσοχή τόσο των hardcore φίλων των fighting games, όσο και των πιο casual χρηστών που αναζητούν ένα «παραδοσιακό» fighting game με μπόλικα όμως στοιχεία action. 

Από τα λεγόμενα του υπευθύνου του Tekken καθίσταται σαφές ότι το Pokken Tournament θα απευθύνεται σε ένα ευρύτερο και ανομοιογενές κοινό, το οποίο λατρεύει τα fighting games και τα Pokemon. Αν και το εν λόγω project είναι σίγουρα πολλά υποσχόμενο, ωστόσο μέχρι στιγμής οι developers του δεν φαίνονται διατεθειμένοι να μεταφέρουν το Pokken Tournament στο Nintendo Wii U ή σε κάποια άλλη κονσόλα, ούτε επίσης γνωρίζουμε εάν θα το δούμε ποτέ στις δυτικές χώρες. 

Δείτε το gameplay video που ακολουθεί για να πάρετε μία μικρή γεύση από το ατελείωτο ξύλο που πέφτει ανάμεσα στα Pokemon.Πηγή