Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Δευτέρα, 18 Αυγούστου 2014

Νέα ανακοίνωση σχετικά με Pokemon

Η οποία υπόσχεται να μας σοκάρει
Η Pokemon Company υποσχέθηκε να ανακοινώσει ένα νέο “σοκαριστικό”project την επόμενη Τρίτη. Το project θα ανακοινωθεί μέσω ενός livestream στο Nico Nico (μια δημοφιλής ιαπωνική ιστοσελίδα διαμοιρασμού βίντεο) στις 26 Αυγούστου, σε συνεργασία με το ιαπωνικό gaming περιοδικό Famitsu. 

Όσον αφορά την ανακοίνωση δεν γνωρίζουμε αν πρόκειται σίγουρα για βιντεοπαιχνίδι. Αυτός όμως που ζητούν οι περισσότεροι fans είναι ένα πλήρες Pokemon (ΜΜΟ) RPG για το Wii U.