Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

DragonballZ: Ο πιο δυνατός πολεμιστής στον κόσμο


Πλοκή

Ο Όσκαρ κλέβει από την Μπούλμα τον ανιχνευτή για να βρει τις dragonballs και μαζί με τον Γκόχαν βρίσκονται στην πιο παγερή περιοχή του πλανήτη Γη, εκεί όπου οι πάγοι είναι απροσπέλαστοι. Ο δόκτορας Κότσιν όμως, έχει ήδη καταφέρει να καλέσει τον δράκο Σένρον και να πραγματοποιήσει την ευχή του, που δεν είναι άλλη από το να φέρει στη ζωή το αφεντικό του, τον δόκτορα Γουίλοου. Ο συγκεκριμένος επιστήμονας είχε καταπλακωθεί από μία χιονοστιβάδα πριν από μισό αιώνα. Με την ανάσταση του Γουίλοου εμφανίζονται και κάποια πλάσματα που επιτίθενται αμέσως στους δύο φίλους. Ο Πίκολο παρουσιάζεται προσπαθώντας να τους προστατέψει και υποκύπτει εν τέλει στην ανωτερότητα των εχθρών του. Το γουρούνι και ο γιος του Σονγκόκου ορκίζονται να μην πουν τίποτα για το περιστατικό αγνοώντας την τύχη του Ναμεκιανού. Θα πουν τι έχουν δει στους παγετώνες όταν αυτά τα πλάσματα θα εμφανιστούν και θα αναγκάσουν το Χελωνοτζίνι και την Μπούλμα να τα ακολουθήσουν στο κρησφύγετο του Γουίλοου. Έτσι, καλείται ο Σονγκόκου να εισβάλει στο αρχηγείο του επιστήμονα και να σώσει τους φίλους του…

Χαρακτήρες


Κότσιν: Είναι ο ηλικιωμένος βοηθός του δόκτορα Γουίλοου, ο οποίος βρισκόταν στο πλάι του για πενήντα χρόνια. Μετά από αρκετό καιρό κατάφερε να μαζέψει τις dragonballs και να αναστήσει τον σατανικό επιστήμονα. Τώρα πλέον θέλει να φέρει εις πέρα τα αρχικά τους σχέδια.


Γουίλοου: Πριν από πενήντα χρόνια ήθελε να κυριαρχήσει στον κόσμο. Ο θάνατός του στάθηκε τροχοπέδη για τα σχέδιά του. Τώρα όμως που αναστήθηκε προσπαθεί να τα υλοποιήσει έστω και με καθυστέρηση μισού αιώνα.

Χελωνοτζίνι: Ο γνωστός δάσκαλος πολεμικών τεχνών εμπλέκεται στην υπόθεση, καθώς στην εποχή των δύο επιστημόνων θεωρούταν ο ισχυρότερος άνδρας του πλανήτη και ο Γουίλοου ψάχνει το δυνατότερο σώμα για να τον φιλοξενήσει.


Σονγκόκου: Ο Σάγιαν είναι ο δυνατότερος πολεμιστής στον πλανήτη. Θα βρεθεί στο αρχηγείο των επιστημόνων για να ελευθερώσει τους φίλους του που απειλούνται.

Επισκόπηση

«Ο πιο δυνατός πολεμιστής στον κόσμο» κυκλοφόρησε το 1990 και διαρκεί μία ώρα. Είναι ενδιαφέρουσα ταινία και λαμβάνουν μέρος στην πλοκή πολλοί χαρακτήρες, ενώ οι δύο κεντρικοί κακοί της υπόθεσης δεν έχουν εμφανιστεί ξανά σε κάποιο φιλμ ή στη σειρά. Η ταινία μπορεί να αποτελέσει ευχάριστη συντροφιά κάποιο καλοκαιρινό βράδυ.

Καλή σας προβολή!