Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Κυριακή, 1 Ιουνίου 2014

Νέο trailer για την άνιμε σειρά Tokyo Ghoul


Το νέο trailer του «Tokyo Ghoul» κυκλοφόρησε πρόσφατα στην Ιαπωνία με στόχο να κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών μέχρι τις 3 Ιουλίου, οπότε και θα ξεκινήσει επισήμως η προβολή του άνιμε.

Το δημιούργημα του Σούι Ίσιντα λαμβάνει χώρα στο Τόκυο και ανήκει στη λεγομένη «dark fantasy» κατηγορία μάνγκα. Το Τόκυο έχει κυριευτεί από στοιχειά, τα οποία έχουν την ικανότητα να διεισδύουν στα ανθρώπινα σώματα και να τα κυριεύσουν. Ο φόβος από την κυρίευση του κορμιού τους δημιουργεί μία μαύρη μάσκα στο πρόσωπό τους, που διατηρεί μυστική την ταυτότητά τους. Ένας μαθητής κολλεγίου, ο Κανέκι, θα συναντήσει την Ράιζ, ένα κορίτσι που έχει την ικανότητα να «διαβάζει» τους ανθρώπους που έχουν κυριευτεί. Από εκείνη τη στιγμή κι ύστερα η ζωή του Κανέκι θα αλλάξει οριστικά.

Το εντυπωσιακό είναι ότι για τη μεταφορά του συγκεκριμένου μάνγκα έχουν επιστρατευτεί πολλοί γνωστοί καλλιτέχνες από τον χώρο της έβδομης τέχνης. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο σκηνοθέτης της σειράς, Σουσέι Μορίτα, έχει προταθεί για Όσκαρ με το έργο του «Possessions», ενώ ο Νατσούκι Χανάε  θα χαρίσει τη φωνή του στον πρωταγωνιστή της σειράς. Πέρα από τον Χανάε και η Σόρα Αμαμίγια θα πάρει μέρος στο cast και θα υποδυθεί την Τόκα Κιρίσιμα.

Η πρεμιέρα στις 3 Ιουλίου και τα νούμερα τηλεθέασης που θα σημειώσει το άνιμε τους καλοκαιρινούς μήνες θα δείξουν αν άξιζε αυτή την πολυδάπανη στελέχωση.