Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Σάββατο, 7 Ιουνίου 2014

Νέες σκηνές των δύο επόμενων ταινιών του Rurouni Kenshin


Στις 5 Ιουνίου κυκλοφόρησε στην επίσημη σελίδα της ταινίας του Rurouni Kenshin ένα νέο βίντεο, το οποίο έχει διάρκεια σχεδόν έξι λεπτά και παρουσιάζει νέες σκηνές από τις δύο επερχόμενες ταινίες της σειράς.

Η δεύτερη ταινία ακούει στο όνομα Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno και αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της 1 Αυγούστου, ενώ η τρίτη και τελευταία ονομάζεται Rurouni Kenshin: The Legend Ends και κυκλοφορήσει στις 13 Σεπτεμβρίου. Οι εικόνες που έχουν διαρρεύσει στον τύπο σε συνδυασμό με το πιο πρόσφατο trailer, που είχε δημοσιευτεί προσφάτως, έχουν ανεβάσει σημαντικά τον πήχη των προσδοκιών των θεατών.

Στην πρόκληση εντυπώσεων στόχευε και η εξίσου πρόσφατη εμφάνιση των συντελεστών των ταινιών, οι οποίοι φάνηκαν να είναι εξαιρετικά ενθουσιασμένοι με το αποτέλεσμα και μάλιστα μερικοί εξ αυτών έκαναν λόγο για έντονη κλιμακούμενη δράση.

Μέχρι να πραγματοποιηθεί η επίσημη προβολή του sequel της ταινίας του διάσημου μάνγκα που δημιούργησε ο Νομπουχίρο Ουατσούκι σίγουρα θα υπάρχουν κι άλλες δημόσιες εμφανίσεις και συνεντεύξεις, οι οποίες θα έχουν ως στόχο να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού. 


Υ.Γ. Στο παρακάτω βίντεο που δόθηκε στη δημοσιότητα υπάρχουν και πολλές σκηνές από την πρώτη ταινία.