Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014

Harvest Moon: The Lost Valley για το 3DS


Την Τρίτη στις 3 Ιουνίου ανακοινώθηκε από την εταιρεία Natsume ότι έχει ξεκινήσει τη δημιουργία του νέου τίτλου της σειράς Harvest Moon, με το όνομα Harvest Moon: The Lost Valley.

Ο συγκεκριμένος τίτλος δεν θα σχετίζεται άμεσα με τον προηγούμενο της σειράς, που ονομαζόταν Bokujō Monogatari. Η νέα δημιουργία της εταιρείας θα αφορά αποκλειστικά την πλατφόρμα Nintendo 3DS και σύμφωνα με τον πρόεδρό της θα μπορέσει να προσελκύσει όλες τις κατηγορίες των gamers: «Θα βοηθήσει πραγματικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της σειράς. Οι χρήστες που αρέσκονται στην υψηλή δυσκολία θα το λατρέψουν. Εκείνοι που δεν έχουν παίξει κάποιο από τα βιντεοπαιχνίδια της σειράς για καιρό θα το δοκιμάζουν, ενώ και όσοι δεν έχουν ασχοληθεί καθόλου με το Harvest Moon θα εντυπωσιαστούν από τον πρωτότυπο αυτό κόσμο».


Η ιστοσελίδα Siliconera αναφέρει ότι ο δημιουργός της σειράς, Γιάσιρο Γουάντα, δεν δουλεύει για το συγκεκριμένο πρότζεκτ. Σύμφωνα με πληροφορίες το  Harvest Moon: The Lost Valley ξεκίνησε να δουλεύεται από το ξεκίνημα του χρόνου, ενώ αναμένεται να έχει κυκλοφορήσει εντός του 2014.

Για την ιστορία το Harvest Moon είναι ένα farm simulation role-playing βιντεοπαιχνίδι, το οποίο λανσαρίστηκε στην αγορά πρώτη φορά στις 9 Αυγούστου του 1996 και οι τίτλοι της σειράς έχουν κυκλοφορήσει για σχεδόν όλες τις γνωστές κονσόλες: Game Boy, Game Boy Advance, Game Boy Color, Nintendo 3DS, Nintendo 64, Nintendo DS, Nintendo GameCube, PlayStation, PlayStation 2, PlayStation Portable, Super Nintendo Entertainment System, Wii.