Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τρίτη, 10 Ιουνίου 2014

Τελειώνει τον Ιούλιο το μάνγκα του Assassin's Creed IV: Black Flag


Το περιοδικό «Shueisha's Jump X» ανακοίνωσε στις 10 Ιουνίου ότι το μάνγκα του βιντεοπαιχνιδιού  «Assassin's Creed IV: Black Flag» θα ρίξει την αυλαία του στις 7 Ιουλίου, ενώ τα κεφάλαια του αναμένεται να είναι δώδεκα.

Ο σχεδιαστής Κέντι Οΐβα (Welcome to the NHK, Goth, Sugar Dark Umerareta Yami to Shōjo) και ο συγγραφέας Τακάσι Γιάνο  (Sengoku Basara 3: Date Masamune no Shō) ξεκίνησαν να δημοσιεύουν το συγκεκριμένο μάνγκα τον περασμένο Αύγουστο. Η πλοκή φιλοδοξεί να ταυτιστεί κατά κάποιον τρόπο με το σενάριο του γνωστού βιντεοπαιχνιδιού, με αποτέλεσμα η ιστορία να εξελίσσεται τον 18ο αιώνα, τη χρυσή εποχή των πειρατών, και να ακολουθεί τον Έντγουαρντ Κένγουεϊ, ο οποίος εμπλέκεται στη μάχη εναντίον των ναϊτών (Templars) και των δολοφόνων (Assassins).

Κλείνοντας, να σημειωθεί ότι το γνωστό βιντεοπαιχνίδι κυκλοφόρησε για τις ακόλουθες κονσόλες: Xbox 360, PlayStation 3, Wii U και σε PC τον Οκτώβριο, ενώ τον Νοέμβριο κυκλοφόρησε και για το The Xbox One και το PS4.