Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014

1st MANGA FESTIVAL


ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ

5 Ιουλίου 2014

10:00 π.μ. έναρξη φεστιβάλ με video games και board games, anime food, προβολές ταινιών anime και κόμιξ από το solaris.
6:00 μ.μ. επίσημη έναρξη του φεστιβάλ με σύντομες ομιλίες.
6:30 μ.μ. 1ο workshop αφιερωμένο στη δημιουργία χαρακτήρα κόμικ με τον Χαράλαμπο (Μπάμπη) Κούρτη
8:30 μ.μ. cosplay party.

6 Ιουλίου 2014

10:00 π.μ. video games και board games, anime food, προβολές ταινιών anime και κόμιξ από το solaris.
6:00 μ.μ. 2ο workshop με τον Μάνο Λαγουβάρδο *
7:00 μ.μ. 3ο workshop με τον Γιάννη Δακλίδη
9:00 λήξη φεστιβάλ.

Και τις δύο μέρες του φεστιβάλ θα υπάρχει ελεύθερη πρόσβαση στην έκθεση manga, το comic shop, θα προβάλλονται ταινίες anime και θα σερβίρονται φαγητά από ταινίες anime.
Όποιος θέλει έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ και να διαθέτει τα έργα του αρκεί να είναι σχετικά με το manga.

Η επιτροπή κρίσεων της έκθεσης θα βραβεύσει το καλύτερο έργο και την καλύτερη στολή στο cosplay party.

Η συμμετοχή στα workshops είναι ελεύθερη και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας λόγω των περιορισμένων θέσεων. Δηλώσεις συμμετοχής κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ στο χώρο του artville.