Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Πέμπτη, 29 Μαΐου 2014

Κυκλοφόρησε το trailer της ταινίας Hot Road


Την Πέμπτη στις 29 Μαΐου δόθηκε στη δημοσιότητα το πρώτο trailer για τη μεταφορά σε live-action movie του δημιουργήματος του Τάκου Τσουμούγκι που ακούει στο όνομα «Hot Road».

Το συγκεκριμένο μάνγκα, στο οποίο βασίζεται η ταινία, κυκλοφόρησε στην ιαπωνική αγορά το 1986 και καταπιάνεται με την ιστορία της Καζούκι Μιγιαΐτσι, μιας κοπέλας η οποία νιώθει ότι η μητέρα της δεν την αγαπάει καθόλου. Βιώνοντας την απόρριψη από το οικογενειακό της περιβάλλον αποφασίζει να κλειστεί στον εαυτό της και να απομονωθεί, ώσπου γνωρίζει τον Χιρόσι Χαρουγιάμα, ο οποίος βρίσκεται σε σωφρονιστικό ίδρυμα. Η Καζούκι θα ερωτευτεί τον Χιρόσι κι έτσι θα προσπαθήσει να τον προσελκύσει και να τον γνωρίσει καλύτερα. Θα τη βοηθήσει άραγε να ξεπεράσει τα ψυχολογικά προβλήματα που αντιμετωπίζει;

Οι τόμοι του «Hot Road» κυκλοφόρησαν στο περιοδικό Betsuma από τον Ιανουάριο του 1986 μέχρι τον Μάιο του 1987. Η επιτυχία που σημείωσε οδήγησε ύστερα στην έκδοσή τους σε τέσσερεις τόμους. Το μάνγκα έχει πουλήσει παραπάνω από 7 εκ. αντίτυπα, ενώ η ταινία αναμένεται να σημειώσει κι αυτή ανάλογη επιτυχία.

Ο σκηνοθέτης του εγχειρήματος είναι ο Τακάχιρο Μίκι, ενώ ο Τομόκο Γιόσιντα υπογράφει το σενάριο. Συγχρόνως, ο Τσουμούγκι ελέγχει το σενάριο και τους διαλόγους, ώστε να επέλθει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η ταινία θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της στις 16 Αυγούστου και σύμφωνα με το trailer το soundtrack της θα είναι το τραγούδι «Oh My Little Girl», το οποίο εκτελεί η Γιουτάκα Οζάκι.