Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Σάββατο, 10 Μαΐου 2014

Pokémon Omega Ruby και Pokémon Alpha Sapphire!


Η Nintendo ανακοίνωσε στις 7 Μαΐου ότι θα κυκλοφορήσουν δύο νέα βιντεοπαιχνίδια Pokémon για το Nintendo 3DS τον Νοέμβριο του 2014.

Τα ονόματα αυτών θα είναι «Pokémon Omega Ruby» και «Pokémon Alpha Sapphire». Το εντυπωσιακό είναι ότι η γνωστή ιαπωνική εταιρεία ανακοίνωσε δύο νέους τίτλους για τη δημοφιλή σειρά παρότι μόλις την περσινή χρονιά κυκλοφόρησαν στην αγορά οι «Pokémon X & Y». Η Nintendo μάλιστα είχε κάνει λόγο για ρεκόρ πωλήσεων, καθώς ξεπεράστηκαν  τα 4.000.000 μέσα σε μόλις δύο μέρες. Για την ιστορία, οι δύο νέοι τίτλοι που ανακοινώθηκαν αναμένεται να είναι remake των παλιών τίτλων «Pokemon Ruby & Sapphire» που είχαν κυκλοφορήσει έντεκα χρόνια πριν για το Game Boy Advance και είχαν ξεπεράσει τα 16 εκ. πωλήσεις! Οι νέες εκδόσεις θα έχουν σίγουρα βελτιωμένα γραφικά, αλλά μέχρι στιγμής η Nintendo κρατεί σιγή ιχθύος και κανείς δεν ξέρει τι ακριβώς θα περιέχουν.

Ένα ακόμα στοιχείο που προκαλεί δέος είναι ότι η ιστορία των Pokémon εξακολουθεί να συγκινεί όσους μεγάλωσαν μαζί με τον Ας και τον Πίκατσου, με αποτέλεσμα ακόμα και σήμερα να αγοράζουν τα βιντεοπαιχνίδια και να ασχολούνται εντατικά! Τέλος, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι στους παλιούς οπαδούς προστίθενται πάντα και οι νεότεροι. Έτσι, το αγοραστικό κοινό αυξάνεται διαρκώς!