Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Κυριακή, 25 Μαΐου 2014

Digimonstory Cybersleuth


Τη Δευτέρα στο φετινό 26° τεύχος Shonen Jump αποκαλύπτονται οι πληροφορίες για το καινούριο παιχνίδι Digimonstory Cybersleuth, που θα κυκλοφορήσει για το Playstation Vita.

Η ιστορία του παιχνιδιού ακολουθεί έναν πρωταγωνιστή, ο οποίος μπορεί να είναι είτε άνδρας είτε γυναίκα (η εικόνα του παιχνιδιού βρίσκεται κάτω δεξιά). Όταν λαμβάνουν χώρα κάποια παράξενα γεγονότα, τότε ο πρωταγωνιστής παίρνει τη μορφή ενός «Cybersleuth» και προσπαθεί να εξιχνιάσει τις αλλόκοτες αυτές υποθέσεις έχοντας ως βοήθεια τα Digimon και τους ανθρώπινους συμμάχους του: Arata Sanada (πάνω αριστερά) και Nokia Shiromine (δίπλα από τον Arata). Όπως στο παιχνίδι του PSP, Digimon World Re:Digitize Decode και τη μεταφορά του στο 3DS, έτσι και σ’αυτό ο  Suzuhito Yasuda (Durarara!!, Yozakura Quartet,Kamisama Kazoku) έχει αναλάβει το σχεδιασμό των χαρακτήρων.

Στα dungeon του βιντεοπαιχνιδιού ο παίκτης καλείται να αντιμετωπίσει εχθρικά Digimon μαζί με τον ψηφιακό σύντροφό του. Όταν ξεκινάει η μάχη, τότε αυτομάτως συλλέγονται οι πληροφορίες για τον αντίπαλο. Όταν η συλλογή αυτή φτάσει το 100%, τότε ο παίκτης θα μπορεί να προσπαθήσει να κάνει το εχθρικό Digimon σύμμαχό του. Η Bandai Namco Games είναι αυτή που έχει αναλάβει τον σχεδιασμό του προϊόντος και δεν έχει ανακοινωθεί αμέσως η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.