Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Πέμπτη, 17 Απριλίου 2014

Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno


Πριν από περίπου ένα μήνα κυκλοφόρησε το trailer της δεύτερης ταινίας του μάνγκα του Nobuhiro Watsuki, «Rurouni Kenshin». Η συνέχεια της μεταφοράς της ρομαντικής ιστορίας του διάσημου ξιφομάχου δείχνει να είναι ακόμα πιο συναρπαστική, συγκριτικά με την πρώτη ταινία και να καλύπτει πολύ περισσότερα επεισόδια της σειράς. Εδώ, θα πρέπει να τονίσουμε ότι το casting των ηθοποιών παραμένει το ίδιο. Ο Χιμούρα Κένσιν είναι ο Takeru Satoh, η Emi Takei υποδύεται την Καμίγια Καόρου, ενώ παραμένει στη θέση του και ο σκηνοθέτης Keishi Otomo.

Η ταινία αναμένεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο της την 1η Αυγούστου του 2014, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες έχει ήδη ξεκινήσει το γύρισμα για την τρίτη και τελευταία ταινία της σειράς που φέρεται να τιτλοφορείται ως «Rurouni Kenshin: The Legend Ends», η οποία θα παρουσιαστεί επισήμως στο κοινό στις 13 Σεπτεμβρίου του ίδιου έτους.

Η εταιρεία παραγωγής παραμένει η Warner Bros και υπόσχεται ότι και στο «Rurouni Kenshin: Kyoto Inferno», οι απανταχού θεατές θα απολαύσουν μια εντυπωσιακή μεταφορά του γνωστού μάνγκα, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες σκηνές μάχης λόγω της πλοκής του δημιουργήματος του Watsuki. Στο «Kyoto Inferno» βρισκόμαστε στη φανταστική μάχη του Κιότο κι ένα βήμα μακριά από την τελική αναμέτρηση του Κένσιν με τον πανίσχυρο Σίσιο Μακότο.

Δείτε το trailer: