Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τρίτη, 8 Απριλίου 2014

Νέα σειρά Dragon Ball ZΣτις 6 Απριλίου ξεκίνησε να προβάλλεται η νέα σειρά του Dragon Ball, με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Dragon Ball Z Kai» στο Fuji TV. Η καινούργια σειρά του θρυλικού άνιμε που σημείωσε τεράστια επιτυχία και στην Ελλάδα καταπιάνεται με το Majin Buu Saga. Είναι πιο κοντά στο μάνγκα δημιούργημα του Akira Toriyama και έχει σαν πρωταρχικό στόχο να υπενθυμίσει στους θεατές τη σειρά «Dragon Ball Z», με εμφανή βελτίωση στα ειδικά εφέ, προσθήκη νέων σκηνών και ξαναεκτελεσμένο soundtrack.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και δηλώσεις συντελεστών, η αγγλική μεταγλώττιση έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό, ώστε να μπορέσει μεγαλύτερο κοινό να παρακολουθήσει αυτή τη νέα προσπάθεια. Μέχρι στιγμής, το «Dragon Ball Z Kai» έχει καλύψει το Saiyan Saga, το Frieza Saga, το Androids Saga και το Cell Saga. Τα γυρίσματα ξεκίνησαν επισήμως στις 5 Απριλίου του 2009 και πιστεύεται ότι θα προσδώσουν ένα νέο ενδιαφέρον στην ιστορία του Σονγκόκου.


Δείτε εδώ το trailer του Majin Buu Saga: