Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τρίτη, 1 Απριλίου 2014

Ένα βίντεο για όσους δεν βλέπουν άνιμε!


Το συγκεκριμένο βίντεο καταπιάνεται με το φαινόμενο των άνιμε και με την άποψη που έχουν σχηματίσει όσοι δεν τα παρακολουθούν. Στο βίντεο βλέπουμε δύο άντρες που ετοιμάζονται να πολεμήσουν. Οι διάλογοι μεταξύ των δύο πρωταγωνιστών έχουν ελάχιστες Ιαπωνικές λέξεις και αναλώνονται στο να απαγγέλνουν ακαταλαβίστικες λέξεις με στόμφο, προτού αποφασίσουν να πολεμήσουν!

Κατά την προσωπική μου άποψη, έχει ωραίο χιούμορ και σατιρίζει πετυχημένα εκείνους που δεν έχουν παρακολουθήσει ή δεν παρακολουθούν άνιμε. Αξίζει να το δείτε: