Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Δευτέρα, 28 Απριλίου 2014

8ο Διεθνές Βραβείο MANGAΔιαγωνισμό για το 8ο Διεθνές Βραβείο MANGA προκηρύσσει ο Υπουργός Εξωτερικών της Ιαπωνίας και Πρόεδρος της Εκτελεστικής Επιτροπής του Βραβείου κ. Fumio Kishida.

Το βραβείο αυτό δημιουργήθηκε τον Μάιο του 2007 με την πρωτοβουλία του τ. Υπουργού Εξωτερικών της Ιαπωνίας κ. Taro Aso για να τιμήσει στους καλλιτέχνες MANGA που συνέβαλαν στην προώθηση των MANGA στο εξωτερικό. 

Οι τέσσερεις πρώτοι βραβευθέντες θα προσκληθούν από το Japan Foundation στην Ιαπωνία για να παρακολουθήσουν την τελετή απονομής. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις με Ιάπωνες καλλιτέχνες MANGA και να επισκεφτούν εκδοτικούς οίκους, κ.α. στην Ιαπωνία. 

Διάρκεια αιτήσεων-δηλώσεων συμμετοχής: Τρίτη 15 Απριλίου - Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Διεύθυνση αποστολής: Πρεσβεία της Ιαπωνίας στην Ελλάδα ή στα γραφεία του 8ου Διεθνούς Βραβείου MANGA

Ανακοίνωση των βραβευθέντων: τέλη Δεκεμβρίου ~ Ιανουάριο 2015 περίπου


Απονομή βραβείων: Ιανουάριος 2015 περίπου

Downloads: (1) Οδηγίες για τη συμμετοχή (αγγλικά), (2) Αιτήσεις συμμετοχής (αγγλικά)

Δείτε περισσότερα: www.manga-award.jp