Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Lightning Returns: Final Fantasy XIII: Το demoΔιαθέσιμο σήμερα για τους Gold συνδρομητές του Xbox Live Arcade και αύριο στο PlayStation Store.
H Square Enix ανακοίνωσε πριν από μερικές ώρες την διάθεση μιας Trial έκδοσης του Lightning Returns: Final Fantasy XIII στο Xbox Live Arcade. H τελευταία είναι διαθέσιμη από σήμερα για τους Gold συνδρομητές της υπηρεσίας, ενώ οι υπόλοιποι χρήστες θα μπορούν να την κατεβάσουν την Πέμπτη.
Εν τω μεταξύ, στο PS3 το demo του επερχόμενου Action RPG θα διατεθεί αύριο. Η Square Enix πάντως αποζημιώνει τους κατόχους της κονσόλας της Sony για αυτή την μικρή αναμονή με ένα αποκλειστικό costume DLC ονόματι Utsesumi Samurai Garb, το οποίο θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και στην ολοκληρωμένη έκδοση του παιχνιδιού.
Να σημειωθεί ότι όσοι από εσάς ολοκληρώσετε το demo και στην συνέχεια postάρετε την πρόοδό σας στα social networks όπως το Facebook ή το Twitter θα αποκτήσετε εντελώς δωρεάν μια ακόμη εμφάνιση για την Lightning. Η τελευταία σας επιτρέπει να ντύσετε την ηρωίδα σας στα “χρώματα” του Siegfried από το Final Fantasy VI. Αξίζει να αναφερθεί ότι τα διάφορα costumes έχουν άμεσο αντίκτυπο στις ιδιότητες και τα spells του χαρακτήρα σας και δεν περιορίζονται σε στιλιστικό ρόλο.
To Lightning Returns: Final Fantasy XIII θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου για PS3 και Xbox 360.
Πηγή: http://www.gameworld.gr/