Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τετάρτη, 22 Ιανουαρίου 2014

Lightning Returns: Final Fantasy 13: Χρονικοί περιορισμοί


Ολοκληρώστε το παιχνίδι σε 13 in-game ημέρες με πλήρη εναλλαγή ημέρας-νύχτας.
Η Square Enix κυκλοφόρησε ένα developer diary για το Lightning Returns: Final Fantasy 13 που αναμένεται τον Φεβρουάριο.
Σε αυτό, όπως θα παρατηρήσετε, υπάρχουν αποστολές με χρονικό περιορισμό. Για την ακρίβεια οι developers μας ενημέρωσαν ότι θα πρέπει να ολοκληρώσετε το παιχνίδι μέσα σε 13 in-game ημέρες (μέχρι την καταστροφή του κόσμου) και με πλήρη εναλλαγή ημέρας-νύχτας. Δείτε το βίντεο μέσα από τον παρακάτω player:
Σε κάθε 24ωρο θα ζείτε την καθημερινότητά σας, συναναστρεφόμενοι με άλλους NPC, ενώ θα αλληλεπιδράσετε μέσα από μια νέα γκάμα από tactics που υπόσχονται να διευρύνουν το gameplay. Οι τοποθεσίες θα αλλάζουν διαρκώς κάθε ημέρα και τη νύχτα το έργο σας θα είναι ακόμη πιο επικίνδυνο. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι θα υπάρχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων και non-instanced περιοχές πράγμα που σημαίνει ότι θα γλιτώσετε από αρκετό loading.
Το Lightning Returns: Final Fantasy 13 θα κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου για PS3 και θα περιλαμβάνει γύρω στις 50 ώρες gameplay.
Πηγή: http://www.gameworld.gr/