Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2013

To «Love Stage!!» σε anime το 2014


Σύμφωνα με το περιοδικό Kadokawa’ Asuka Ciel, το γνωστό manga του Eiki Eiki «Love Stage!!» που σχεδιάστηκε από τον Taishi Zaou αναμένεται με την αρχή του νέου χρόνου να κυκλοφορήσει σε anime.
Η ιστορία εξελίσσεται γύρω από ένα κολλεγιόπαιδο, το οποίο ονομάζεται Ιζούμι Σένα. Ο πατέρας του είναι τραγουδιστής, η μητέρα του είναι γνωστή ηθοποιός και ο αδερφός του είναι ο κύριος τραγουδιστής μίας ροκ μπάντας. Ο Ιζούμι θεωρητικά είναι το μόνο βαρετό μέλος της οικογενείας του, καθώς θέλει  να γίνει σχεδιαστής manga. Μια μέρα, ο αδερφός του τον πείθει να συμμετάσχει σ’ένα διαφημιστικό με την ηθοποιό Ριούμα Ιτσίτζου, την οποία γνωρίζει εδώ και χρόνια. Αυτό που δεν ξέρει ο Ιζούμι είναι ότι στο τέλος του διαφημιστικού οι δύο πρωταγωνιστές θα πρέπει να φιληθούν!
Ο τρίτος τόμος του «Love Stage!!» θα κυκλοφορήσει κατά πάσα πιθανότητα τον ερχόμενο Ιούνιο. Εδώ, θα πρέπει να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο manga αγαπήθηκε τόσο πολύ από τους αναγνώστες ώστε κυκλοφορεί και μια σειρά από νουβέλες manga με τίτλο «Back Stage!!».