Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2013

santa claus in panic mangaΤο συγκεκριμένο manga είναι άκρως διασκεδαστικό και σχετίζεται κατά κάποιον τρόπο με την έννοια του Άγιου Βασίλη! Η Yayuka δεν θέλει να περάσει πάλι τα Χριστούγεννα μόνη της κι έτσι παίρνει την υπηρεσία Άγιος Βασίλης, χωρίς βέβαια να αντιλαμβάνεται περί του τι πρόκειται ακριβώς. Έτσι, θα έρθει το βράδυ στο σπίτι της ένα go go boy και θα προσπαθήσει να κάνει αυτό για το οποίο έχει πληρωθεί. Θα τα καταφέρει άραγε;

Μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: http://www.mangapark.com/manga/santa-claus-panic/cone-shot/1


Το συγκεκριμένο manga δεν σχετίζεται με την παραμονή Πρωτοχρονιάς, αλλά σκέφτηκα ότι είναι αστείο, πρωτότυπο και είναι κρίμα να μης σας το δείξω (είναι στα Αγγλικά).