Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013

Ms. New Year's Eve


Μιας και σήμερα έχουμε παραμονή Πρωτοχρονιάς αποφάσισα να αναρτήσω μερικά κείμενα που να σχετίζονται με αυτή τη γιορτή και να έχουν και άμεση σχέση με τον κόσμο των μάνγκα!
Έτσι, για αρχή σας παρουσιάζω την Paula, η οποία λέγεται κι αλλιώς-στη μεταγλώττιση που έγινε για παιδιά- Ms. New Year's Eve. Τον συγκεκριμένο χαρακτήρα τον συναντάμε στο κεφάλαιο 155 του μάνγκα «One Piece» και στο επεισόδιο της σειράς 103. Είναι βοηθός του Mr.1 και είναι ο πρώτος αντίπαλος που καταφέρνει να κατατροπώσει η Nami. Η μάχη τους λαμβάνει χώρα στην πόλη της Αλαμπάστα όπου η Paula εμφανίζεται να φορά ξανά τη στολή της στρίπερ.
Είναι αρκετά ήρεμη και δεν υιοθετεί εύκολα ακραίες απόψεις, με αποτέλεσμα να δύναται να κρατήσει ήρεμο τον Mr.1. Παράλληλα, στη μάχη με τη Nami φαίνεται ότι της αρέσει να περιπαίζει τα θύματά της και μάλιστα περνάει κάμποσος χρόνος μέχρι να αποφασίσει να επιτεθεί στην πλοηγό του Luffy. Τέλος, όπως ακριβώς και ο συνεργάτης της, αρέσκεται στο να πολεμάει, αλλά μερικές φορές δεν δείχνει τον ανάλογο σεβασμό στους αντιπάλους της.
Έχει φάει το Φρούτο του Διαβόλου «Toge Toge» και έτσι μπορεί να μετατρέψει οποιοδήποτε μέρος του σώματός της σε καρφιά. Επίσης, μπορεί να αυξήσει δραματικά τη μυϊκή της  δύναμη και να κατεδαφίσει ολόκληρα κτίρια.
Επίσης, θα γίνει και μια αναφορά στη Miss Merry Christmas, καθώς δεν ανέβασα ανάρτηση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων!
Επίσης, θα γίνει και μια αναφορά στη Miss Merry Christmas, καθώς δεν ανέβασα ανάρτηση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων!
Ο συγκεκριμένος χαρακτήρας προέρχεται πάλι από τη γνωστή συμμορία των Μπαρόκ και είναι συνεργάτιδα του Mr.4. Έχει φάει το Φρούτο του Διαβόλου «Mogu Mogu» κι έτσι έχει τη δυνατότητα να μεταμορφώνεται σ’έναν γιγάντιο τυφλοπόντικα.
Στην Αλαμπάστα θα έρθει αντιμέτωπη με τον Chopper και τον Usopp. Είναι έξυπνη, αλλά είναι πολύ αργοκίνητη με αποτέλεσμα να πρέπει να μάχεται διαρκώς μαζί με τον συνεργάτη της.