Το Mangaworld24 δημιουργήθηκε με στόχο να παρουσιάσει όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για τα άνιμε και τα μάνγκα, δίνοντας λίγο μεγαλύτερη έμφαση στον δεύτερο τομέα. Στη στήλη Retro παρουσιάζονται παλιές σειρές και ταινίες άνιμε που μεταγλωττίστηκαν στα Ελληνικά. Στη στήλη Manga δημοσιεύονται άρθρα με πληροφορίες και παρουσιάσεις μάνγκα. Στις Ανακοινώσεις, ανακοινώσεις που σχετίζονται με τη λειτουργία του ιστολογίου και το περιεχόμενό του. Στις Ταινίες δημοσιεύονται παρουσιάσεις ταινιών είτε άνιμε είτε live action, δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην παρουσίαση της πλοκής και των χαρακτήρων. Στη στήλη Gaming αναρτώνται πληροφορίες σχετικά με βιντεοπαιχνίδια που είναι επηρεασμένα από μάνγκα-άνιμε και τέλος στη στήλη Anime γίνεται μια προσπάθεια να μαζευτούν σειρές άνιμε που έχουν κυκλοφορήσει στα Ελληνικά, ώστε να δημιουργηθεί ένα portofolio και ταυτόχρονα δημοσιεύονται και κείμενα σχετικά μ’ αυτές όπως εδώ.

Ετικέτες

Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αρχή


Πριν από περίπου πέντε χρόνια είχα δημιουργήσει αυτό το ιστολόγιο που ονομαζόταν Manga. Δυστυχώς, η λειτουργία του ιστολογίου δεν κράτησε πολύ, γιατί λίγο πριν ξεκινήσει η Β’ Λυκείου αποφάσισα ότι δεν θα έπρεπε να αποσυντονίζομαι από το διάβασμα, ενώ κιόλας είχα απογοητευτεί και από το γεγονός ότι οι συνομήλικοί μου δεν έδειχναν να ενδιαφέρονται για τα manga-anime. Έτσι, αποφάσισα να διαγράψω σχεδόν όλες τις αναρτήσεις και να μην ασχοληθώ ξανά.
Ωστόσο, τις τελευταίες μέρες αποφάσισα ότι έχει έρθει η ώρα για ένα νέο ξεκίνημα. Μ’αυτό το σκεπτικό αφαίρεσα ό,τι υπήρχε στον ιστόποτο, άλλαξα όνομα (MangaWorld24) και θα προσπαθήσω από εδώ και πέρα να μοιραστώ μαζί σας πληροφορίες, σκέψεις και απόψεις σχετικά με τα anime-manga και την Ιαπωνία! Ελπίζω το αποτέλεσμα να σας ικανοποιήσει. J